Societat

Totes les víctimes de Barajas, identificades

Sinistre aeri

Els equips forenses han acabat cap a les 22.30 hores de divendres la feina d'identificació dels 154 morts en l'accident aeri de dimecres passat a l'aeroport de Madrid-Barajas, segons fonts del Ministeri de l'Interior. Els familiars de les víctimes de l'accident aeri esperaven al vespre la identificació dels últims quatre cadàvers.

Quatre dies després del tràgic accident, el govern espanyol reconeixia a través del ministre de l'Interior, Alfredo Pérez Rubalcaba, que el procés d'identificació amb ADN dels cossos de les víctimes avançava "amb més dificultats que les previstes inicialment". Tot i que no es va concretar la data en què acabaria la identificació, Rubalcaba va explicar que el mètode de l'ADN –practicat en aquells cossos en pitjor estat– és més complex que el de les empremtes dactilars i "porta el seu temps".

Aquestes complicacions van motivar la celebració d'una reunió informativa amb els familiars de les víctimes el 24 d'agost passat, on el cap del servei d'identificacions de la Guàrdia Civil va explicar aquest procés.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.