Societat

Spanair contradiu la ministra de Foment

Sinistre aeri

Cap intenció de canviar l'avió per un altre aparell. Així ho ha explicat avui Spanair. La companyia aèria diu que només va informar l'aeroport i tots els implicats perquè, en cas que es produís el canvi, hi hagués la disponibilitat d'un altre avió.

La companyia desmenteix la ministra de Foment, Magdalena Álvarez, que ahir va comparèixer a la comissió del Congrés de Foment i va dir que la companyia va pensar quan es va produir la primera avaria, substituir l'avió per un altre.

Spanair afegeix en el seu comunicat que normalment disposa d'entre 2 i 3 avions de reserva a les seves bases principals per tal de garantir la puntualitat. En el cas del vol sinistrat, els tècnics van decidir que no canviar l'avió perquè l'avaria era menor i el temps de reparació, en principi, era inferior a 15 minuts. Així, tot i que l'aparell va estar poc més de 30 minuts sense enlairar-se el canvi d'avió hauria suposat més d'una hora, segons Spanair.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.