Societat

Barcelona celebra una festa per donar la benvinguda als estudiants d'Erasmus

Universitat

Barcelona acull aquest dijous la Nit dels Erasmus, una festa per donar la benvinguda als nous estudiants internacionals que acaben d'incorporar-se amb el començament del curs universitari. Es tracta d'una iniciativa pionera amb la voluntat que s'estengui a totes les ciutats europees que ho desitgin.

La festa l'organitzen l'Ajuntament i l'Institut Francès en col·laboració amb l'Espai Movistar i les quatre grans universitats de la capital catalana: Universitat de Barcelona (UB), Autònoma de Barcelona (UAB), Politècnica de Catalunya (UPC) i Pompeu Fabra (UPF).

En el marc de la presidència francesa de torn de la Unió Europea (UE), la festa serà una ocasió de reunir estudiants barcelonins i estrangers per establir nous vincles "amb l'Europa del demà" amb una programació que barreja l'art digital, el circ contemporani, la música electrònica i la música visual.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.