Societat

Desarticulen una xarxa de tràfic de drogues a l'Hospitalet de Llobregat

SUCCESSOS

La Guàrdia Civil ha desarticulat una xarxa dedicada al tràfic de drogues entre Veneçuela i Espanya. En l'operació, duta a terme a l'Hospitalet de Llobregat, s'ha detingut els 17 integrants que formaven l'organització (catorze de nacionalitat colombiana, un de nacionalitat veneçolana i dos de nacionalitat espanyola) i s'ha desmantellat un laboratori que sintetitzava cocaïna.

En l'operació s'han intervingut un total de 3.991 grams de cocaïna, 226.976 euros, nou vehicles, vint-i-cinc telèfons mòbils, nou bàscules electròniques de precisió, un rifle del calibre 22 amb silenciador, municions, joies i productes d'adulteració de drogues.

Les investigacions es van iniciar mesos enrere, després de tenir coneixement que una persona de nacionalitat colombiana es dedicava al tràfic de drogues a l'Hospitalet de Llobregat fent-se passar per missatger.

Posteriorment es va poder detectar que aquesta persona tenia un pis en aquest municipi que utilitzava com a laboratori per al processament de cocaïna. Continuant amb les investigacions, es va poder constatar l'existència de tota una organització encarregada d'introduir la droga procedent de Veneçuela a través de l'aeroport de Madrid-Barajas.

La xarxa utilitzava un ciutadà veneçolà amb domicili a les illes Canàries per enviar a Veneçuela els diners procedents del narcotràfic. L'activitat es desenvolupava fonamentalment a Madrid i Barcelona, encara que els investigadors van aconseguir també interceptar un enviament de droga a Granada.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Política

Mor Encarna Jordan, activista independentista, antifeixista i internacionalista

SOCIETAT

Menys incompliments sanitaris en els locals de tatuatges de l’àrea de Barcelona

Barcelona

L’Ajuntament denuncia per primer cop un fons voltor

girona
INFRAESTRUCTURES

Interromput el tren entre Sant Vicenç de Calders i Lleida per un descarrilament

El Vendrell
INFRAESTRUCTURES

Comencen les proves d’integració del tramvia entre Glòries i Verdaguer

Barcelona
HABITATGE

La FAVB celebra l’acord per construir de 1.800 pisos de protecció oficial

Barcelona
SERVEIS

A licitació sis autobusos híbrids de Tarragona per 3,6 milions

Tarragona
SERVEIS

Reforcen la Guàrdia Urbana amb 12 nous agents

Tarragona
La Jonquera

Autorització del parc eòlic Galatea, però només és administrativa

La Jonquera