Societat

Desmantellen a Sabadell un taller tèxtil il·legal on vivien i treballaven nou persones

La Policia espanyola ha detingut un matrimoni de nacionalitat xinesa acusat de vulnerar els drets dels nou treballadors que vivien i treballaven en el taller tèxtil il·legal que regentaven a Sabadell. La parella feia treballar en condicions precàries i infrahumanes els treballadors, també xinesos, i no els deixava abandonar el recinte en cap moment, segons ha informat el cos policial. El taller desmantellat tenia una superfície de 250 metres quadrats. A la planta baixa, hi havia 33 màquines de cosir i dues de planxar. En la planta superior, hi havia onze dormitoris, on vivien els treballadors.

Segons la policia, eren molt petits i no tenien ni sostre, ni cuines ni sanitaris. Els agents van començar les investigacions a principis d'any, després de tenir coneixement que a Sabadell hi havia un local que no estava donat d'alta a l'Ajuntament per portar-hi a terme cap activitat. Posteriorment, van esbrinar que es dedicava a la confecció tèxtil i que estava regentat per ciutadans xinesos, que treballaven en una situació precària.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.