Societat

Detenen 36 persones en una operació contra el tràfic de drogues al barri Gòtic de Barcelona

Els Mossos d'Esquadra, juntament amb la Guàrdia Urbana i la policia espanyola, han dut a terme aquest dissabte a la matinada un important dispositiu, anomenat Cruïlla, contra el tràfic de drogues a la zona del barri Gòtic de Barcelona.

Aquest dispositiu ha comportat un ampli desplegament policial pels principals carrers del barri on la policia ha detectat durant les últimes setmanes un augment de traficants de drogues.

En total, s'han detingut tres persones per un delicte contra la salut pública, cinc per tenir pendent una ordre judicial i s'han detingut 28 persones més per infracció de la llei d'Estrangeria, als quals la policia estatal ha incoat un expedient. També s'han aixecat sis actes administratives per tinença de drogues.

L'operatiu, que ha durat tres hores, també anava dirigit a localitzar i detenir individus que cometen furts o robatoris amb intimidació o per prevenir aquests fets delictius.

Operatiu 'Cruïlla'
Aquest operatiu forma part d'un dispositiu que des de la comissaria dels Mossos d'Esquadra de Ciutat Vella s'està fent des del 26 de gener després de detectar-se un repunt important en el tràfic de drogues dut a terme per persones, gran part de les quals tenen residència il·legal al país. Aquest dispositiu, anomenat Cruïlla, pretén prevenir i detenir els petits distribuïdors de drogues que actuen en plena via pública.

L'objectiu és incrementar la presència policial uniformada i, d'altra banda, amb efectius de paisà, detectar i neutralitzar les persones i establiments de pública concurrència que portin a terme conductes il·lícites tant en l'àmbit penal com en l'administratiu.

A les detencions d'aquest dissabte a la matinada cal afegir, doncs, les que s'han fet en aquesta zona del barri des que es va posar en marxa el Cruïlla: onze persones per delicte de furt, dos per robatori amb violència i intimidació, dotze per salut pública i trenta més per tenir pendent una ordre judicial.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

El Pla de l’Estany posarà càmeres per detectar abocaments incontrolats

banyoles
SERVEIS

Reoberts tots els carrils de l’AP-7 després d’un matí molt complicat

Sant Cugat del Vallès

L’Ajuntament aprova el Pla Director d’Aigua

porqueres
SERVEIS

TMB vol tancar l’any amb un 25% de la flota de busos de zero emissions

BARCELONA
societat

Òmnium rebutja amnistiar els policies investigats per les càrregues de l’1-O

girona / aiguaviva
SERVEIS

Problemes en la reparació de la fuita d’aigua que afecta el Montsià

L’Aldea
SOCIETAT

Mainat diu que el va sorprendre que la seva ex-dona trigués a trucar al SEM davant d’una hipoglucèmia

Barcelona
societat

La UdG acull un congrés centrat en la diversitat sexual a Iberoamèrica

girona
educació

Educació publica l’adjudicació de destinacions dels docents que havia endarrerit

barcelona