Societat

Geli demana que no s'abaixi la guàrdia davant la grip nova

La consellera de Salut creu que s'ha passat de l'alarma exagerada a un excés de confiança

La consellera de Salut, Marina Geli, ha alertat aquest diumenge que no es pot "abaixar la guàrdia" davant la malaltia de la grip nova. La consellera considera que s'ha passat d'un alarmisme social a un excés de confiança per la benignitat de la malaltia.

En declaracions a Catalunya Informació, Geli ha assenyalat que en les pròximes setmanes arribaran més casos de grip nova i ha animat els professionals mèdics i les escoles a continuar treballant i a mantenir la guàrdia alta davant la grip nova. D'altra banda, la consellera ha fet referència a la futura llei de l'avortament i considera que les catorze setmanes en què es podrà interrompre l'embaràs lliurement és "un temps prudent".

Geli veu bé que les joves de 16 anys puguin avortar sense demanar el consentiment dels pares. La consellera creu que s'haurà de regular l'objecció dels metges a l'hora de practicar l'avortament perquè "és un dret constitucional", ha assenyalat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.