Societat

Saura assegura que el tripartit treballa perquè la Ronda del Vallès no sigui una via ràpida

"Volem una via que relligui la trama urbana de les comarques i que no malmeti el territori", ha dit el conseller

El conseller d'Interior i Relacions Institucionals, Joan Saura, ha assegurat a l'ASABADELL.cat que la Ronda Vallès, l'antic Quart Cinturó, en cap cas tindrà vuit carrils, tal i com va insinuar fa uns dies el secretari d'estat d'Infraestructures, Victor Morlán. "És una barbaritat plantejar una Ronda Vallès de vuit carrils", ha dit el conseller.

En aquest sentit, Saura ha reconegut que el tripartit ha arribat a un acord perquè s'impulsi "una via que relligui la trama urbana de les comarques però que no sigui ràpida i no malmeti el territori", afirmant que malgrat les dificultats per aconseguir un projecte d'aquestes característiques "ens en sortirem", tot i que les competències pertanyen al ministeri de Foment.

Gestió aeroports
Durant la seva visita a la ciutat, Saura no ha evitat parlar d'una altra polèmica latent: el futur de l'aeroport. "Espero que a finals d'any es pugui fer públic que la Generalitat es fa càrrec de tots els aeroports de Catalunya", ha assenyalat, entre ells el de Sabadell.

A part de participar a les vuit del vespre en un acte amb tots els membres d'ICV-EUiA de la ciutat a la masia de Can Rull, el conseller ha aprofitat el seu pas pel municipi per reunir-se amb la Federació d'Associació d'Immigrants del Vallès Occidental local. "M'ho van demanar i sempre vaig a on em criden", ha manifestat, reconeixent el seu especial interès per un col·lectiu que "representa un dels grans reptes per a la cohesió social".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.