Societat

Qautre detinguts per l'assassinat d'un noi a Sitges

El crim es va produir ahir dimartsal mig del carrer, en una baralla entre dos grups que no es coneixien

Els Mossos d'Esquadra han detingut a Barcelona un altre jove implicat a l'apunyalament que va acabar amb la vida d'un jove al carrer Primer de Maig de Sitges, segons ha informat avui la policia catalana.

Amb aquesta detenció, feta aquest dimecres, ja són quatre els arrestos per l'homicidi de J.R.O., veí d'Olivella, que va morir ahir a la tarda després de rebre una punyalada mortal al tòrax, després de la detenció ahir a la nit d'un dels implicats, enxampat per la Policia Local de Sitges i dues més avui a Barcelona.

Entre els tres detinguts a Barcelona hi ha l'autor material de l'apunyalament mortal del jove.

El succés va passar cap a les 18.30 hores i, fonts de la policia catalana han explicat que la baralla es va derivar d'una discussió anterior. Es descartem els motius homofòbics o la batussa entre bandes. Segons han informat fonts pròximes a la investigació, els joves implicats a la baralla no es coneixien de res i es van enfrontar per una fotesa.

Els quatre detinguts tenen entre 19 i 28 anys, i els Mossos d'Esquadra mantenen oberta la investigació, però dóna per acabada la fase d'arrestos.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.