Societat

Un noi de 18 anys mor apunyalat al carrer a Sitges en una discussió entre dos grups

Els Mossos enxampen un dels atacants a l'ambulatori, on es curava un cop al cap que li ha clavat amb un casc un testimoni dels fets

Un noi de 18 anys veí d'Olivella (Garraf) ha mort aquest dimarts a la tarda a Sitges al mig del carrer, apunyalat al pit per una baralla absurda, segons el relat de l'homicidi que fan els amics de la víctima. La discussió s'ha produït poc després de les set de la tarda al carrer Peralada, conegut popularment com a carrer del Pecat.

Dues colles d'amics s'han embrancat en una disputa perquè un dels joves ha ensopegat i tallat el pas a un noi de l'altre bàndol. La discussió ha pujat de to inesperadament i un membre del grup agressor ha tret un ganivet i li ha clavat al pit a la víctima, habitual dels locals de Sitges, segons els testimonis.

L'escena ha estat vista per nombrosos testimonis que eren a les terrasses dels bars de la zona. Un d'aquests ha reaccionat clavant un cop al cap a un dels atacants amb l'única arma que tenia a mà: un casc de moto.

Malgrat tot, els agressors han fugit, i només se n'ha localitzat un: el que havia rebut el cop de casc, que ha estat enxampat pels Mossos d'Esquadra a l'ambulatori, on havia anat a curar-se la ferida. Aquest implicat ha estat detingut, però els testimonis indiquen que no és l'autor material de la ganivetada. La policia busca ara la resta del grup implicat en el crim.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.