Societat

Cinc morts en quatre accidents en el cap de setmana de l'operació sortida

El xoc més greu ha estat a les Franqueses, on han perdut la vida dos veïns del poble

Cinc persones han mort en quatre accidents de trànsit a les carreteres catalanes durant aquest primer cap de setmana d'agost, el de l'operació sortida de les vacances d'agost. L'últim accident s'ha produït aquest diumenge al vespre,  minuts després de les set de la tarda a Marçà (Prioritat), segons dades dels Mossos d'Esquadra. Un turisme ha sortit de la carretera N-420 per causes que encara no s'han aclarit.

Ha mort el conductor del cotxe i l'acompanyant ha resultat ferida greument i ha estat traslladada a l'hospital Sant Joan de Reus.

Hores abans, a dos quarts de cinc de la tarda, una col·lisió entre dos turismes a l'eix Transversal, a l'altura de Vilobí d'Onyar (Selva) ha causat la mort d'una veïna de Torelló (Osona) de 45 anys. Un vehicle que circulava en sentit Girona ha fet una virolla i ha col·lidit lateralment amb el frontal d'un turisme que circulava cap a Vic. El conductor i únic ocupant d'aquest turisme ha resultat ferit lleu. La conductora i única ocupant del vehicle que ha fet la virolla ha mort quan el seu cotxe ha sortit de la carretera i s'ha encès en flames.

Han estat els dos últims accidents mortals d'un cap de setmana negre. Dissabte al vespre, cap a tres quarts de deu, dues persones van morir en un accident a les Franqueses del Vallès (Vallès Oriental), a la carretera C-352. Tres cotxes van xocar i dos dels conductors, una noia de les Franqueses de 21 anys i un altre veí del poble de 54 anys, van morir. L'acompanyant d'aquest segon conductor va resultat ferida greument.

Dissabte a la matinada d'havia produït l'altre accident, a dos quarts de tres a la C-31 a Pals (Baix Empordà). Hi van xocar un turisme i un tot terreny que circulaven en el mateix sentit i el conductor d'aquest últim vehicle, de 25 anys, va morir. El conductor de l'altre cotxe va resultar ferit greument.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.