Societat

El cap de premsa de la Guàrdia Urbana també va ser ferit per una pilota de goma la nit de la final de la Champions

Jordi Vilasaló va rebre l'impacte a la cama esquerra, per damunt del genoll

El cap de premsa de la Guàrdia Urbana de Barcelona, Jordi Vilasaló, va quedar ferit a la cama esquerra, per damunt del genoll, com a conseqüència d'una pilota de goma disparada pels Mossos d'Esquadra durant els incidents després de la celebració de la victòria del Barça a la Lliga de Campions.

Vilasaló ha explicat avui que els fets van passar cap a les 2.10 hores de la matinada del dijous 28 de maig, quan es trobava a la part posterior de l'escenari instal·lat per a diversos mitjans de comunicació a la plaça Catalunya, enfilat a la zona de seguretat, a més d'un metre i mig d'altura. Vilasaló es trobava al costat del cap de seguretat de TV3, mirant cap a la font de Canaletes, on els Mossos estaven actuant contra un grup d'esvalotadors.

Vilasaló va ser atès aleshores per una ambulància del 061 que hi havia a la zona i després es va dirigir a la mútua laboral perquè se l'atengués. En tractar-se d'un agent policial ferit en acte de servei, la mútua va cursar d'ofici un informe mèdic als jutjats, aplicant el protocol establert, si bé Vilasaló "de moment" no es planteja denunciar els Mossos per les lesions patides, que no l'han obligat a agafar-se la baixa laboral.

Amb motiu dels incidents posteriors a la final de la Champions, tres joves han denunciat haver patit lesions a causa de l'impacte de pilotes de goma disparades pels Mossos: dos d'ells han perdut un ull, l'altre es recupera de les ferides sofertes al tòrax. El dia de la Copa del rei, un jove va rebre un impacte a la mandíbula i li van fer vint punts i un altre va perdre un ull.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.