Societat

Gemma Montull assegura que cobrava xecs als bancs en qualitat de "conserge"

Declara en el judici contra el Palau de la Música per acomiadament improcedent

L'exdirectora financera del Palau de la Música Gemma Montull, aquest dijous, en el judici contra la institució per acomiadament improcedent, ha declarat que no desenvolupava funcions de directora financera –"era a efectes de targeta de visita", ha dit– i ha explicat que quan anava a cobrar xecs als bancs ho feia en qualitat de "conserge" perquè en aquell moment no hi havia el de torn.

En el judici que se celebra aquest matí a la Ciutat de la Justícia, la filla de Jordi Montull, mà dreta de Fèlix Millet, ha insistit que ella no tenia funcions de directora financera, no va ordenar el pagament de factures i que quan recollia els diners els lliurava directament a Millet o al seu pare.

Segons la defensa del Palau, la suma extreta per Montull mitjançant xecs ascendia a uns 3 milions d'euros i el valor dels pagaments que va desviar en factures va superar els 250.000 euros.

El lletrat del Palau ha constatat que Gemma Montull no pot al·legar "ignorància", perquè ordenava pagaments vinculats a empreses de Millet i Montull per imports "astronòmics".

A més, ha assegurat que Gemma Montull, imputada en el cas, no podia viure en la "inòpia" quan estava envoltada "d'obres gratis i cotxes cars", per la qual cosa demana que es desestimi la demanda i declari la procedència de l'acomiadament.

Per la seva banda, l'advocat de Gemma Montull ha assegurat que és "molt còmode per al Palau dir que ella és responsable de tot, sobretot per als treballadors que no han estat acomiadats".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.