Societat

El jutge declara procedent l'acomiadament de Gemma Montull del Palau de la Música

Considera que era una peça fonamental en el desviament dels fons de l'entitat

La jutge ha resolt, en una sentència feta pública aquest divendres, que és procedent l'acomiadament de Gemma Montull, exdirectora financera del Palau de la Música i filla de Jordi Montull, un dels principals implicats en l'espoliació, en considerar que era una peça fonamental en el desviament dels fons de l'entitat, segons han informat fonts judicials.

El judici per l'acomiadament de Gemma Montull del Palau de la Música es va celebrar la setmana passada a la Ciutat de la Justícia de l'Hospitalet de Llobregat, en què ella es va exculpar de la seva implicació en el desfalc argumentant que Fèlix Millet controlava "fins a l'últim cèntim" que es gestionava a l'entitat.

A més, va assegurar que si acudia a les entitats bancàries a cobrar xecs era perquè no podia fer-ho el conserge del Palau de la Música, on ostentava el càrrec de directora financera "per qüestions de màrqueting".

La jutge indica en la seva sentència que la participació de Gemma Montull queda acreditada pel que fa a les empreses Aurea Rusula i Aysen Produccions, en la primera de les quals figurava com a administradora la seva mare.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.