Societat

El Palau de la Música també haurà de readmetre la secretària de Millet

El jutjat declara improcedent l'acomiadament, com en el cas de Clara Millet, i ordena que li tornin la feina o bé que la indemnitzin amb 110.000 euros

Una altra bufetada judicial contra els acomiadaments que es van succeir al Palau de la Música quan es va destapar el desfalc de Fèlix Millet i Jordi Montull. El jutjat social 32 de Barcelona ha declarat improcedent l'acomiadament de la secretària de Millet, Elisabeth Barberà, i condemna el Consorci del Palau de la Música i la Fundació Orfeó-Palau de la Música: o bé li tornen el seu lloc de treball o bé la indemnitzen amb un total de 100.000 euros, 91.979 dels quals els hauria d'aportar el Consorci, i 18.000, la Fundació.

La sentència també adverteix que en cas que les entitats optessin per readmetre la demandant, la readmissió ha de fer-se en les mateixes condicions que tenia abans de l’acomiadament.

Aquesta resolució arriba dies després d'una de molt semblant, dictada per un altre jutjat, que obligarà el Palau a readmetre Clara Millet. Els responsables del Consorci ja han anunciat que no tenen cap intenció de pagar-li els 79.000 euros d'indemnització que li pertocarien si no la volen tornar a veure.

Fins ara, només l'acomiadament de Gemma Montull, exdirectora financera del Palau, ha estat considerat procedent pel jutjat social a qui ha tocat veure les demandes que s'han anat presentant.

La setmana que ve es jutjarà l'acomiadament de Rosa Garicano, exdirectora general i també despatxada per l'actual junta de l'entitat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.