Societat

El Palau de la Música reincorporarà Clara Millet a partir de dilluns

Un jutjat social de Barcelona obliga l'entitat a readmetre-la a la feina o bé abonar-li 79.000 euros, ja que va considerar improcedent el seu acomiadament

La filla de l'expresident del Palau de la Música, Clara Millet, es reincorporarà a la feina a partir de dilluns que ve després de la sentència d'un jutjat social de Barcelona que obligava l'entitat a readmetre-la a la feina o bé abonar-li 79.000 euros, ja que va considerar improcedent el seu acomiadament.

Segons ha explicat la Fundació Orfeó Català - Palau de la Música en un comunicat, s'ha decidit presentar recurs d'apel·lació contra aquesta sentència, del passat 23 de febrer, però mentrestant Millet es podrà incorporar de nou al seu lloc de treball. En la carta d'acomiadament, el Palau al·legava que Clara Millet s'havia beneficiat personalment dels diners que va sostreure el seu pare, Fèlix Millet.

En la sentència del passat 23 de febrer, el magistrat va considerar que l'entitat no ha pogut provar que Clara Millet conegués les irregularitats comptables del seu pare, motiu principal de la carta d'acomiadament, com el pagament amb fons de l'entitat del seu casament o diversos viatges.

Clara Millet va ser directora adjunta de màrqueting del 2001 al 2006, quan va passar a ser directora del Departament Internacional. La sentència pot ser recorreguda pel Palau davant el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC).


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.