Societat

Cues al Clot pels talls de Rodalies a la plaça Catalunya

La reordenació del trànsit de passatgers pel canvi de la catenària agafa despistats els turistes. Problemes en les màquines validadores dels bitllets empitjoren la situació en l'accés al metro

L'estació de Sants, de Sant Andreu Arenal i la del Clot-Aragó són les estacions de Rodalies de Renfe que agafen el relleu dels trens amb destinació i sortida a la Plaça Catalunya, tancada per canviar la catenària.

És per aquest motiu que al Clot s'han produït aquest matí algunes aglomeracions, concretament al passadís que uneix l'estació de tren i l'accés al metro. Unes cues que s'han vist potenciades per la gran quantitat de turistes i les seves maletes que volien baixar a la plaça Catalunya i s'han vist plantats al Clot.

Una gentada que s'hi ha acumulat perquè, a més, algunes de les màquines validadores de bitllets de metro estaven espatllades, segons ha comprovat l'AVUI: una incidència que els portaveus de TMB afirmen no tenir-ne constància.

Des de TMB i Renfe asseguren que s'ha destinat més personal a informar als usuaris de les incidències que obliguen a variar el recorregut normal de transport.

TMB també destaca que, per absorbir l'increment d'usuaris al Clot, ha habilitat una cinta que parteix el passadís del Clot en dos carrils, un per cada sentit de la marxa dels passatgers: un pels viatgers que van del metro cap a l'estació tren i un altre per als que fan el recorregut invers.

El director de Rodalies-Renfe, Miguel Ángel Remacha, ha assegurat que la majoria de gent que arribava a les estacions de Sants, Sant Andreu Arenal i el Clot-Aragó estava "bastant informada" de les alteracions que suposa per al servei ferroviari les obres del túnel de la plaça Catalunya. Remacha ha reconegut, però, que l'estació més afectada és la del Clot, un punt on a dos quarts d'onze del matí hi havien passat 11.000 persones.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.