Societat

Blanco anuncia que Foment licitarà l'estació de la Sagrera a l'octubre

El ministre de Foment assegura que, en l'etapa de govern del PP, aquest projecte, "amb el silenci de CiU", no va ser considerat com a prioritari

El ministre de Foment, José Blanco, ha anunciat aquest diumenge que l'estació de TGV de la Sagrera, de Barcelona, que connectarà Espanya i França, es licitarà "el mes que ve".

Blanco ha fet aquest anunci en la vintena edició de la Festa de la Rosa, que ha reunit uns 25.000 militants i simpatitzants socialistes a la Pineda de Gavà.

El ministre i vicesecretari general del PSOE ha garantit que vetllarà perquè l'alta velocitat arribi "aviat" a França i ha subratllat el seu compromís per fer que el corredor del mediterrani sigui una "xarxa prioritària transeuropea".

Blanco ha assegurat que, en l'etapa de govern del PP, aquest projecte, "amb el silenci de CiU", no va ser considerat com a prioritari.

En canvi, el govern de Rodríguez Zapatero li donarà "un impuls definitiu" a aquest projecte -ha ressaltat el ministre- ja que es tracta també d'un "corredor de progrés per a Espanya i per a Catalunya", ha postil·lat.

Així mateix, ha assegurat que els aeroports del Prat i Barajas són "els dos millors d'Europa", pel que Espanya "ha de perdre els complexos" en aquesta matèria, i ha recordat que havia vingut a Barcelona usant la T-4 de Madrid i la nova terminal 1 de l'aeroport català.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.