Societat

Puig assegura que són "legals" els 630.000 euros que la Fundació Trias Fargas va rebre de la Fundació Palau de la Música

El secretari adjunt de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) assegura que els ajuts sempre s'han declarat a l'Agència Tributària

El secretari adjunt de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC), Felip Puig, ha defensat aquest divendres que els 630.554 euros que la Fundació Trias Fargas –entitat privada vinculada a Convergència-, va rebre entre els anys 1999 i 2009 de la Fundació Orfeó Català-Palau de la Música són fruit de set "convenis legals".

A més, Puig ha negat taxativament que CDC s'hagi finançat amb aquests diners. "No ha existit cap aportació al partit ni cap actuació il·lícita", ha declarat. Felip Puig ha explicat que les aportacions econòmiques anaven destinades, a grans trets, a la difusió i promoció d'activitats relacionades amb la cultura catalana.

En plena tempesta mediàtica per la gestió irregular de l'entitat per part de Fèlix Millet, Convergència ha convocat els mitjans de comunicació aquest divendres al matí a la seu del partit a Barcelona "per donar comptes" amb "total transparència" sobre la col·laboració entre les fundacions Trias Fargas i la de l'Orfeó Català-Palau de la Música.

Felip Puig ha comentat que els ajuts sempre s'han declarat a l'Agència Tributària, que consten en els registres del departament de Justícia i que des del 2003 també consten en els registres de la Sindicatura de Comptes.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
societat

L’Ajuntament millora la zona infantil de Grup Sant Daniel

girona

Amnistien dos condemnats a 8 mesos de presó pels aldarulls postsentència

girona
medi ambient

SOS Costa Brava denuncia que han arrencat de nou les balises de la Cala Vedell

Mont-rAs

Els turistes hi deixen diners

Girona
Joan, Josep i Jordi Roca
Propietaris del Celler de Can Roca

"Som molt afortunats de fer el que fem"

Sant Julià de Ramis
Sant Esteve de Llémena

L’atac en una granja eleva la preocupació per la inseguretat

SANT ESTEVE DE LLÉMENA
Glòria Bonal i Sarró
Mestra especialista de música

“L’escola que valora les arts és molt més completa”

Girona
Olot

El PSC d’Olot reclama la creació d’una quarantena de places públiques a les escoles bressol

Olot
GIRONA

Regidor de barri i policia: patrulla mixta de supervisió

girona