Societat

Moratinos afirma que no coneix les exigències d'Al-Qaida per al rescat dels cooperants catalans

El ministre titlla de "rumor" la petició d'aquest divendres que Mauritània alliberi diversos militants islamistes empresonats

El ministre d'Afers Estrangers, Miguel Ángel Moratinos, ha afirmat aquest divendres que el govern espanyol no sap si Al-Qaida ha exigit l'alliberament de presos islamistes a Mauritània com a rescat dels tres cooperants de Barcelona Acció Solidària segrestats i ha qualificat aquesta dada com "un rumor més".

Moratinos ha afegit que no atorga "cap transcendència" a l'última informació divulgada sobre la situació d'Alicia Gámez, Roque Pascual i Albert Vilalta, segrestats el passat 29 de novembre a Mauritània. Moratinos ha insistit en la necessitat d'actuar amb "prudència, discreció i responsabilitat perquè els tres cooperants puguin tornar aviat a casa. El ministre ha fet aquestes declaracions a Còrdova, on ha participat en una reunió de ministres d'Afers estrangers de la Unió Europea.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.