Societat

Gairebé 1.000 persones continuen sense corrent elèctric

Diversos agents socials de Girona es mobilitzen per emprendre accions després de l'apagada

Una mica menys d'un miler de persones segueixen sense corrent elèctric a la demarcació de Girona després del temporal de neu de la setmana passada, segons ha informat Protecció Civil. Així mateix, ha indicat que les tasques per solucionar les avaries segueixen en marxa.

Els diferents agents socials de Girona, des de ciutadans fins a organismes públics, s'estan mobilitzant avui per emprendre accions després de l'apagada. El subministrament elèctric encara pateix talls en ocasions com el que ha tingut lloc aquest matí en algun barri de la població de Roses.

Pel que fa als Consells Comarcals, el de la Selva, la zona que més ha patit el temporal, s'han organitzat per fer les reclamacions per danys i perjudicis dels afectats. Així, aquest organisme ha posat a disposició dels ajuntaments les eines necessàries per reclamar per l'apagada, després de conèixer les seves inquietuds a la reunió mantinguda dijous passat dia 11.

El servei d'informació de l'Àrea de Consum del Consell Comarcal de la Selva ha ampliat el seu horari d'atenció al públic i ha habilitat una secció a la seva pàgina web perquè els afectats disposin d'un formulari per exposar la seva situació. El propòsit és articular una petició col·lectiva a les companyies elèctriques que es responsabilitzin i compensin els danys i perjudicis ocasionats.

Així mateix, el manifest subscrit per diferents municipis afectats per talls de llum, el nombre de signants puja actualment a 135, segons ha informat  l'Ajuntament de Lloret de Mar, que ha promogut aquesta acció.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Itàlia

Recuperen dos cossos del iot enfonsat a Sicília

Barcelona
Societat

Prohibit el bany a les Cases d’Alcanar per possible presència d’un tauró

Alcanar
societat

Primer pas per a 424 nous habitatges protegits a la Marina del Prat Vermell

Barcelona

La DO Empordà preveu una verema amb menys producció però més qualitat

COLERA
societat

TMB reforça l’L4 de metro i algunes línies d’autobús per la Copa Amèrica

Barcelona
Recerca

Aconsegueixen produir sucs més saludables reaprofitant residus del vi

Tarragona
societat

Minut de silenci a Rubí per condemnar el doble crim masclista

rubí
economia

Les hipoteques pugen un 15% tot i l’alça de preus

barcelona
adminsitracions

L’Escala mantindrà l’antiga piscina del Voramar en la reforma del passeig

L’Escala