Societat

Assassinen una dona de 85 anys i el seu fill de 55 en un bar de la Diagonal de Barcelona

Els cadàvers, que presentaven signes evidents de violència, van ser trobats aquest dilluns a la nit dins del local que regentaven. Els Mossos investiguen els motius i busquen l'autor o autors del doble crim

Els Mossos d'Esquadra investiguen la mort de dues persones, una mare de 85 anys, i el seu fill, de 55, tots dos de nacionalitat espanyola, els cadàvers de les quals han estat trobats a l'interior del bar Joan que regentaven, situat a la confluència entre els carrers Diagonal i Bruc de Barcelona.

Els Mossos van trobar els dos cadàvers aquest dilluns a la nit a l'interior del local després de rebre un avís de la filla i germana dels morts, que va trucar al telèfon d'emergències 112 a les 23.15h.  Segons els primers indicis, tot apunta que van morir quan es disposaven a tancar el bar de forma violenta i que es tractaria d'un robatori, ja que s'ha trobat, segons els veïns, una màquina escurabutxaques rebentada. La policia investiga els fets i busca l'autor o autors del doble crim.

La Unitat d'Homicidis dels Mossos d'Esquadra ha assumit la investigació del crim i està inspeccionant l'interior del bar a la recerca de proves que permetin aclarir les circumstàncies de les dues morts.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.