Societat

El Brasil recupera 13 cossos més i eleva a 41 el total de cadàvers rescatats de l'Atlàntic

La Interpol està col·laborant en la tasca d'identificació dels cadàvers

La marina i la força aèria brasilera han recuperat 13 cossos més corresponents a passatgers de l'avió d'Air France que es va estavellar a l'Atlàntic, per tant són 41 els càdavers rescatats fins ara de les 228 persones que viatjaven a bord de l'Airbus 330-200.

Segons el diari Folha de São Paulo, 25 cossos són a la fragata Bossío que viatja en direcció a l'arxipèlag Fernando de Noronha, on dilluns hi van arribar dos helicòpters amb els primers 16 cadàvers recuperats.

Allà els cossos seran preparats per traslladar-los a l'Institut Mèdic Legal de la ciutat brasilera de Recife. Després, les autoritats brasileres podrien donar a conèixer les primeres dades de les víctimes.

El govern francès ha ofert al Brasil l'enviament de dos vaixells francesos per col·laborar en les operacions de rescat juntament amb la força aèria i la marina brasilera i alhora subministrarà 40 tones d'equipament per als qui treballen en la recerca de més cadàvers i de restes de l'Airbus que es va estavellar la setmana passada en aigües de l'Atlàntic mentre cobria la ruta Rio de Janeiro-París.

La Interpol està col·laborant en la tasca d'identificació dels cadàvers de les víctimes. "Com que les víctimes són d'arreu del món, la contribució internacional serà essencial per garantir que la seva recuperació i identificació es faci de manera correcta, fiable i ràpida", afirma el secretari general de la Interpol, Ronald Noble.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.