Societat

La caravana solidària es divideix en dues columnes per acabar de repartir el material

El punt de lliurament s'ha hagut de modificar pel fet que els cooperants han avançat la tornada a Barcelona a causa del segrest de tres integrants de l'expedició

Mentre espera notícies dels tres segrestats, la caravana solidària segueix amb una certa normalitat per poder repartir el material. La caravana ha fet nit a uns 80 quilòmetres de Dakar i anirà fins a la frontera amb Gàmbia, fins a Faracenni, al costat del riu Gàmbia.

A partir d'aquest punt, un grup, el majoritari, anirà a la zona de Cassamance, on hi ha els projectes més destacats i on s'ha de deixar el gruix de la càrrega. I l'altra columna farà nit a Gàmbia, a Diabugu. Aquesta columna havia d'arribar fins a la frontera amb Mali, però finalment haurà de deixar el material a Velingara, a uns 500 quilòmetres del lloc inicialment previst.

El fet que s'hagi de deixar el material en un punt tan allunyat de la destinació prevista, a Velingara, dificultarà molt als responsables dels projectes el desplaçament per recollir-lo.

Però el punt de lliurament s'ha hagut de modificar pel fet que els cooperants han avançat la tornada a Barcelona a causa del segrest de tres integrants de l'expedició. La caravana ha de ser el proper dia 8 de desembre a Dakar, on tenen previst agafar un avió que surt a la mitjanit i que els portarà a Barcelona, via Madrid.

Els dos grups de la caravana només estaran separats dues nits i es tornarà a reagrupar a la zona de Cassamance, on hi haurà el gruix de l'expedició, per després pujar fins a Dakar tots plegats.

Els vehicles es quedaran a Dakar, on, posteriorment, en una data encara per concretar, seran embarcats en un vaixell que els portarà a Barcelona.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.