Societat

Els Mossos d'Esquadra enregistraran les càrregues policials

El cos policial podria col·locar càmeres en les furgonetes dels antiavalots que s'activaran un cop comencin els aldarulls

Els Mossos d'Esquadra estudien gravar les càrregues policials dels antiavalots i seguir les imatges en directe des d'una la sala de control, des d'on podran identificar les persones que hagin iniciat els aldarulls. Aquest nou sistema, pioner a Europa, es podria posar  en pràctica aquest dimecres si el Barça aconsegueix guanyar la Champions, segons informen RAC 1 i Catalunya Ràdio.

Fonts dels Mossos d'Esquadra i d'Interior han confirmat a l'AVUI.cat que s'estan fent proves amb diferents mètodes tecnològics per "millorar la tasca policial", però que encara "no és definitiu". La possibilitat d'instal·lar càmeres durant les càrregues policials és una possibilitat que fa temps que es contempla dins el cos policial i la polèmica actuació dels Mossos en el desallotjament dels anti-Bolonya hauria fet accelerar la seva posada en marxa.

En les proves que s'estan duent a terme,  les càmeres es col·loquen a les furgonetes dels antiavalots que s'activarien un cop comencen els aldarulls.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.