Societat

El fort temporal de neu obliga la Universitat Autònoma a evacuar el seu campus

El rectorat ha ordenat al migdia el cessament de les activitats a tots els nivells del complex educatiu

El rectorat de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) ha ordenat l'evacuació de tots els alumnes, professors i personal d'administració i serveis que eren al campus a causa del temporal de neu.

Les classes en aquesta universitat, que compta amb més de 30.000 alumnes, han arrencat aquest dilluns al matí amb normalitat, però al migdia la intensa nevada, que ja començava a quallar, ha recomanat l'activació del pla d'autoprotecció. L'evacuació s'ha iniciat cap a les 14.00 hores i ha quedat pràcticament completada a primera hora de la tarda, segons que han confirmat fonts de la UAB, que han justificat aquesta decisió per la necessitat de garantir que alumnes, professors i treballadors poguessin abandonar el campus sense problemes.

Al mateix temps, la universitat, situada a Bellaterra (Vallès Occidental), ha demanat a través del seu web als estudiants amb classes a la tarda que no es desplacessin al campus.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.