Societat

L'Ajuntament de Barcelona prepara una campanya per dissuadir els clients de la prostitució

Per fer-la s'han tingut en compte campanyes com la de Madrid, que porta el missatge 'Perquè tu pagues existeix la prostitució', o la de Sevilla, que es pregunta 'Tan poc vals que has de pagar?'

L'Ajuntament de Barcelona està preparant una campanya amb grans cartells per dissuadir els clients de la prostitució. Per fer-la s'han tingut en compte campanyes com la de Madrid, que porta el missatge Perquè tu pagues existeix la prostitució o la de Sevilla, que es pregunta Tan poc vals que has de pagar?.

La regidora de Seguretat, Assumpta Escarp, ha explicat que la campanya es va tractar a la comissió de plenari i la intenció és posar-la en marxa en les pròximes setmanes. Escarp considera que "es tracta de dir que potser si s'hi llueix una mica lligarà igualment". Aquesta és una de les mesures que ha pres l'Ajuntament per lluitar contra la prostitució.

La campanya més recent és la que s'ha fet al mes de setembre a Sevilla. Amb un pressupost de 15.000 euros mostra tres missatges, que són Pagar sexe és invertir en violència, Consentir la prostitució és acceptar l'esclavitud i La prostitució no és una elecció. Cap dona escull ser utilitzada i abusada.

A part de les pancartes, han portat bicicletes publicitàries als carrers, han repartit 4.000 postals i han fet anuncis als mitjans de comunicació. L'Ajuntament de Madrid fa campanyes des del 2004 amb el lema Perquè tu pagues existeix la prostitució.

Escarp també ha exposat que el consistori treballa amb el Consorci de Turisme per tal d'explicar "què no és Barcelona".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.