Societat

Un mort i dos ferits greus a conseqüència d'una explosió de gas butà en un pis de la Gran Via de Barcelona

Un mort i dos ferits a conseqüència d'una explosió de gas butà en un pis de la Gran Via de Barcelona. El sinistre ha estat conseqüència d'un intent de suïcidi, segons han confirmat els Mossos d'Esquadra.

Els fets han passat cap a les cinc de la tarda a la Gran Via número 1092 de Barcelona (a l'alçada del carrer de Josep Pla) i s'han desallotjat els veïns de l'edifici, perquè l'explosió ha provocat un incendi que ha obligat a intervenir els Bombers. El trànsit a la zona s'ha hagut d'interrompre, però ara ja està normalizat.

Els ferits són una dona, veïna de l'immoble, que ha estat traslladada a un centre sanitari, i un membre de la Guàrdia Urbana que ha resultat intoxicat per inhalació de gas.

Fonts municipals han informat que al lloc estan treballant diversos equips de Bombers de Barcelona, i de moment es desconeix la identitat de la víctima i si hi ha més persones ferides en aquest sinistre que s'ha registrat en el segon pis de la finca.

Els bombers s'estan encarregat a més de revisar l'estructura de l'edifici, encara que des de l'Ajuntament s'ha assegurat que els veïns podran tornar en les pròximes hores als seus domicilis.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.