Societat

Una dona mor i una altra resulta intoxicada per la mala combustió d'una caldera de gas

Una dona de 19 anys ha mort i una altra ha resultat intoxicada per diòxid de carboni (CO2) per una possible mala combustió de la caldera de gas de la casa on vivien, situada en el tercer pis del número 18 del carrer Alfons I de Puigcerdà (Cerdanya).
Els Bombers de la Generalitat han rebut l'avís d'aquest succés cap a les 01:35 hores d'avui. i quan han arribat al domicili de les dues dones, una d'elles ja havia mort.

Es tracta de Carla Tatiana K.S., de 19 anys. L'altra dona que vivia a la mateixa casa, Rosa S.E., de 40 anys, ha hagut de ser evacuada a l'Hospital de la Creu Roja de Barcelona amb símptomes d'intoxicació per inhalació de diòxid de carboni.

Els equips dels bombers han precintat la instal·lació de la caldera i han contactat amb tècnics de la companyia del gas perquè realitzi les comprovacions que determinin l'origen del mal funcionament de la caldera.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.