Societat

Explosió de gas a un pis del carrer Entença de Barcelona

La deflagració ha obligat a desallotjar els veïns de tot l'immoble i a tancar el començament del carrer Entença, a l'alçada de Tamarit

Un home d'uns cinquanta anys ha patit avui cremades de primer i segon grau en una explosió de gas butà ocorreguda aquesta tarda en un pis del carrer Entença de Barcelona, al barri de Sant Antoni.

El sinistre, les causes del qual s'estan investigant, ha tingut lloc cap a les 16.45 hores d'avui al cinquè pis, un sobreàtic, d'un bloc situat al número 9 del carrer Entença, entre Floridablanca i l'avinguda Paral·lel.

Quatre dotacions dels Bombers de Barcelona, així com diversos efectius de la Guàrdia Urbana i dels Mossos d'Esquadra, s'han desplaçat fins al lloc de l'explosió, que ha provocat l'enfonsament parcial del sostre del pis afectat.

Segons els Bombers de Barcelona, l'única persona que ha quedat ferida és el propietari de l'àtic afectat, que estava sol dins del pis quan ha passat l'explosió.

El ferit, que ha patit algunes contusions i cremades de primer i segon grau, ha estat atès en un primer moment per una ambulància d'emergències de la Generalitat, i traslladat posteriorment a un centre hospitalari de la capital catalana.

Malgrat el fort estrèpit i els desperfectes que ha provocat l'explosió, sobretot al pati interior de l'immoble, cap veí no ha quedat ferit.

Sebastián, el veí del 4t 2a, el pis situat just sota de l'habitatge afectada, ha explicat als periodistes que ha escoltat "una tremenda explosió" que l'ha fet "saltar del llit". En obrir la porta de l'escala, s'ha trobat un núvol de fum i pols i "el pati interior destrossat, les baranes de dalt, de baix, i les portes cedides".

Els Bombers i la policia investiguen ara l'origen i les causes exactes d'aquesta explosió.

Veïns desallotjats
Tot i que l'immoble no ha patit danys important, la vintena de veïns no podran passar la nit a casa perquè l'explosió ha destrossat les canonades d'aigua.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.