Societat

Una fuita de gas en unes obres del Poblenou provoca un incendi i obliga a desallotjar edificis pròxims

Una fuita de gas en una canonada que transcorre pel barri del Poblenou de Barcelona, a la confluència dels carrers Almogàvers i Badajoz, ha provocat un incendi i ha obligat a desallotjar diversos edificis pròxims, entre els quals el de la cadena de televisió local BTV. La Generalitat ha anunciat que obrirà un expedient sancionador a l'empresa constructora Acsa, responsable de la fuita i la flamarada, ja que els tècnics de la Direcció General d'Energia i  Mines desplaçats al lloc dels fets hi han detectat "indicis d'afectació en la canonada en relació amb les actuacions d'aquesta companyia". Els Bombers han apagat la flama cap a les 12 del migdia.

Fonts municipals han informat que fins al lloc dels fets, a l'altura del número 176 del carrer Almogàvers, s'han desplaçat tres unitats de bombers i una ambulància, encara que no s'han registrat ferits. Sí que s'ha cremat un cotxe que hi havia a prop de l'incendi.

Els Bombers de l'Ajuntament han rebut a les 09.35 hores l'avís de l'incendi i de la fuita de gas, que ha sigut provocada per uns treballs d'uns operaris aliens a la companyia Gas Natural, en picar en una canonada, que s'ha foradat.

La gran flamarada, d'uns vuit metres d'altura, és visible des de diversos punts de la ciutat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.