Societat

Normalitzada la línia 3 de Metro després de cinc hores d'avaria

La circulació de la Línia 3 del metro de Barcelona s'ha normalitzat avui a les 14.40 hores, després d'una interrupció de cinc hores a causa d'una avaria informàtica que ha afectat el controls dels senyals.

Segons una portaveu de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB), l'avaria s'ha produït a les 8 hores i ha obligat a tallar la línia completament durant 10 minuts. La circulació s'ha normalitzat fins que a les 9.35 hores ha tornat a registrar-se la mateixa incidència.

Des d'aquesta hora, la línia ha funcionat de manera parcial entre Trinitat Nova i Vall d'Hebron, i entre Diagonal i Zona Universitària, i TMB ha establert un servei especial d'autobusos per cobrir el tram afectat, que també ha pogut fer-se amb les línies 17, 22 i 27 i la Línia 4 del metro.

A més, aquest matí el servei de Rodalies de Renfe ha registrat retards a les Línies C-2 sud, C-2 nord i Barcelona-Girona-Portbou, de fins a 30 minuts, després que un vagó s'incendiés i obligués a tallar 45 minuts el tram entre l'estació de Sants de Barcelona i Vilanova i la Geltrú (Garraf).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.