Societat

Dentista gratuït pels nens d'entre 7 i 15 anys

El ministeri de Sanitat i Consum proposarà a les Comunitats Autònomes la subscripció de convenis voluntaris per estendre un pla de salut bucodental gratuït destinat a nens d'entre 7 i 15 anys que inclou revisions anuals, tractaments especials, empastaments, extraccions i neteja de boca.

Segons ha informat el ministeri de Sanitat en una nota de premsa, el pla es posarà en funcionament de forma progressiva i els beneficiaris arribarien als 4 milions de nens entre 7 i 15 anys. Com a mínim un milió de nens i nenes de 7 i 8 anys podrà escollir dentista el proper any, assegura el comunicat.

Per a l'implantació de la iniciativa, que s'aplicarà mitjançant la subscripció voluntària de convenis amb les Comunitats Autònomes, el ministeri de Sanitat i Consum s'oferirà a cofinanciar els serveis inclosos al pla perquè els governs regionals els facilitin a tota la població d'entre 7 i 15 anys.

El propòsit del pla és garantir a les famílies una atenció bucodental completa per als seus fills en aquesta franja d'edat i inclou un apartat formatiu i preventiu perquè els nens adquireixin bons costums d'higiene bucodental.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.