Societat

"Imprudència professional" pels dos Mossos que anaven en el cotxe de Badalona

El noi de 22 anys ha mort aquesta tarda

Un jutge de Badalona (Barcelonès) ha imputat "imprudència professional amb resultat de mort" als dos agents dels Mossos d'Esquadra que anaven al cotxe policial del que suposadament va aconseguir fugir un jove detingut.

Segons han informat fonts de l'Hospital de Can Ruti de Badalona, el jove Sergio Carmona González, de 22 anys, ha mort aquesta tarda. Aquest matí se li han practicat dos electroencefalogrames que han donat un resultat negatiu i han revelat que no tenia activitat cerebral.

Els fets van succeir diumenge passat a la tarda, quan Sergio Carmona González, que anava detingut i emmanillat en un cotxe dels Mossos, va aconseguir trencar el vidre de la finestra del darrere donant una puntada de peu, va sortir del vehicle i va pujar-hi a sobre, segons la versió policial. Els agents ara imputats es van adonar que el detingut havia aconseguit fugir i van frenar el vehicle, amb la qual cosa Sergio Carmona va sortir disparat i va impactar amb el cap a terra, cosa que li va causar un fort traumatisme cranial.

Diversos testimonis presencials han avalat el relat dels fets dels Mossos d'Esquadra, si bé la mare del jove, Dolores González, manté que el seu fill ha mort a causa d'una pallissa policial, per la qual cosa s'ha personat en la causa.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.