Societat

Restablerta la circulació del Trambaix, interrompuda per un accident

Transports

El Trambaix ha pogut iniciar el servei amb normalitat aquest dimarts al matí després de l'accident d'ahir a l'Hospitalet de Llobregat (Barcelonès) en què un turisme va xocar contra un tramvia i el va fer descarrilar.

Segons han informat els Bombers de la Generalitat, com a conseqüència del xoc, els ocupants del cotxe, que responen a les inicials M.F.A. i D.L.S., van quedar ferits greus i van ser traslladats a l'Hospital de Bellvitge. Cap viatger del tramvia va resultar ferit.

L'accident va tenir lloc a les 18.25 hores entre les estacions de Ca n'Oliveres i Can Rigal, a l'encreuament de la carretera de Collblanc i Gravina.

Segons un comunicat del Trambaix, el vehicle, un Seat Ibiza, circulava en paral·lel al tramvia quan va fer un gir prohibit a l'esquerra, envaint la plataforma del tramvia i provocant el descarrilament de dos dels seus mòduls. Després d'unes hores, el tramvia va poder ser apartat.

El descarrilament, a més, va provocar que el tramvia topés contra un pal de la catenària, cosa que va afectar la tensió del servei del Tram a Barcelona, l'Hospitalet de Llobregat i Esplugues de Llobregat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.