Societat

Nova versió del 'Zelda' per a la Nintendo DS

Com en aventures precedents, caldrà parlar amb tothom, trencar-se la closca i lluitar per salvar la princesa

Un cop més, el jove guerrer Link haurà de rescatar la princesa Zelda dels perills que l'envolten. Ara però, no haurem de fer servir cap botó per aconseguir-ho. 'A Phantom Hourglass' només haurem de fer servir el llapis tàctil i el micròfon per moure el protagonista a través del mar i les illes que ha de visitar abans de trobar el vaixell fantasma on és la princesa.

Com en aventures precedents en altres suports, The Legend of Zelda és un joc on cal parlar amb tothom, trencar-se la closca i lluitar amb els enemics. El micròfon de la Nintendo DS resulta de gran utilitat per cridar ben fort i espantar determinats enemics o per bufar-hi quan cal apagar espelmes i netejar el mapa de pols. En conjunt Phantom Hourglass permet gaudir de les màximes prestacions de la consola, que també es connecta amb wifi per poder participar en duels amb altres jugadors.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.