Societat

Esprint final a la Ciutat de la Justícia en ple 1 de maig

El macrocomplex s'inaugura avui amb "aspectes ornamentals" encara per acabar | El recinte fa una jornada de portes obertes

Tota gran obra arriba al dia de la seva posada en funcionament amb aspectes encara per enllestir i amb operaris treballant-hi fins a l'últim moment. La Ciutat de la Justícia, que inaugura avui el president de la Generalitat, José Montilla, no ha estat una excepció i ahir -Dia del Treball- hi havia diversos operaris treballant-hi contra rellotge per acabar la feina.

Dins i fora del recinte era evident el tràfec de paletes i diversos especialistes ultimant els detalls. També durant aquests dies es manté inalterable el ritme de trasllat de documentació als jutjats que s'han d'estrenar dilluns.

La mateixa consellera de Justícia, Montserrat Tura, va explicar dijous passat que el macrorecinte de 232.368 metres quadrats entrarà en funcionament amb "aspectes ornamentals encara per acabar". La consellera va explicar que encara no s'ha enllestit la gran cafeteria ni l'auditori de 500 places. Altres elements de l'edifici, que no va citar la consellera, també estan inacabats i poden provocar alguna disfunció en l'entrada en funcionament de l'edifici dels jutjats de menors dilluns vinent, segons van explicar fonts coneixedores de l'obra.

Sigui com sigui, el recinte de la plaça Cerdà viurà avui la posada de llarg amb la jornada de portes obertes que funcionarà des de les deu del matí a les vuit del vespre. A mig matí es farà l'acte oficial d'inauguració amb les autoritats.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.