Societat

La Ciutat de la Justícia estrena web

La futura Ciutat de la Justícia de Barcelona i L'Hospitalet de Llobregat compta ja amb una nova pàgina web, www.ciutatdelajusticia.com. Així és pot consultar de manera detallada la informació sobre el projecte. Està previst que abans que s'acabi l'any estiguin en funcionament els jutjats de l'Hospitalet en aquesta nova ubicació.

En el lloc web l'usuari pot accedir a una visita virtual de cada un dels futurs edificis que s'integren en el complex i consultar els mitjans de transports per arribar-hi. Els internautes també tenen l'opció d'enviar les seves consultes i suggeriments sobre qualsevol aspecte del projecte a través d'un formulari de contacte.

El projecte s'ha desenvolupat sota la fórmula de Private Finance Iniciatives (PFI), amb la qual la societat concessionària Urbisca el finança i s'encarregarà del manteniment i l'explotació del complex durant 30 anys a canvi d'un cànon anual i dels ingressos obtinguts per l'explotació dels locals comercials, les places d'aparcament i el lloguer d'oficines. Passats els 30 anys, el complex passarà a ser propietat de la Generalitat de Catalunya. El model PFI, originari de Gran Bretanya, és en l'actualitat el més utilitzat a Europa per a la construcció de grans infraestructures.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.