Societat

Punyalada mortal a la Zona Hermètica de Sabadell

Els amics de la víctima l'han portat a l'Hospital del Mar, on ha mort

Un noi de 19 anys de nacionalitat dominicana ha mort aquest diumenge a l'Hospital del Mar a causa d'una ganivetada rebuda a la matinada a Sabadell i que, inicialment, no semblava greu.

L'agressió s'ha produït durant una baralla amb diversos implicats a la Zona Hermètica de la ciutat vallesana, on es concentren diverses discoteques.

El jove ha resultat ferit amb una arma blanca però li ha semblat que la ferida no tenia importància, de manera que ha demanat als seus companys que el portessin a casa seva, a Barcelona. Durant el trajecte, però, s'ha trobat cada cop pitjor i els ha demanat que el portessin a l'hospital. L'han acompanat a l'Hospital del Mar, on ha estat atès d'urgència. Tanmateix, a conseqüència de la gravetat de la ferida que presentava, els metges no li han pogut salvar la vida, possiblement a causa d'una pèrdua de sang no aturada a temps.

Els investigadors dels Mossos d'Esquadra busquen els implicats i, especialment, l'autor material de la punyalada mortal.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.