Societat

Una ganivetada i trets contra una façana en una baralla al barri de Sant Roc de Badalona

Els Mossos d'Esquadra han detingut aquest dimecres a la tarda a tres membres d'una família d'ètnia gitana per la seva suposada participació en una baralla amb membres d'una altra família. Els incidents han passat al carrer Càceres del barri de Sant Roc de Badalona, quan membres d'una família haurien disparat a la façana del domicili de l'altra.

A un quart de cinc de la tarda, una de les persones que viu en aquest pis ha sortit al carrer i s'ha enfrontat amb els possibles autors dels trets, i ha resultat ferit al pit per arma blanca. Posteriorment se l'ha traslladat a l'Hospital Can Ruti, tot i que no es tem per la seva vida, i els Mossos d'Esquadra han detingut tres membres de la família agressora.

Segons els Mossos d'Esquadra, els trets s'han produït cap a un quart de tres de la tarda i no ha estat fins a dues hores després que membres dels dos clans s'han enfrontat a cara a cara. Ha estat aleshores que s'ha produït la ganivetada.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.