Societat

Agredeixen agents de la Guàrdia Urbana de Badalona que posaven multes a cotxes mal aparcats

Societat

Mitja dotzena de joves d'ètnia gitana han increpat i agredit agents de la Guàrdia Urbana de Badalona, que estaven posant multes a cotxes mal aparcats, segons han informat fonts del cos policial.

Els fets s'han produït a les cinc de la tarda, quan una dotació de set agents controlaven els cotxes del carrer Simancas, a l'entorn del centre evangelista, on "habitualment i de forma reiterada" hi ha "problemes de civisme i convivència". Llavors els joves els han començat a increpar i agredir, i alguns han rebut diverses contusions.

També un dels joves agressors s'ha fet una contusió en caure a terra. Minuts després, un centenar de persones s'han reunit al lloc de l'incident i també ha increpat els agents.

Intervenció dels Mossos
Davant l'increment de la tensió, diverses dotacions de la Guàrdia Urbana i dels Mossos d'Esquadra s'han desplaçat fins al lloc dels fets i han acordonat la zona fins que la situació s'ha estabilitzat.

Els agents han dialogat amb algunes de les persones que hi havia dins el cordó policial, fins que la situació a quedat "sota control" al cap d'aproximadament una hora.

La Guàrdia Urbana ha obert diligència a un dels joves que ha participat en l'agressió, al qual s'ha pogut identificar, però no ha estat detingut per evitar un agreujament de la situació. Les diligències han passat a disposició judicial.

Per la seva banda, el primer tinent d'alcalde i regidor del districte 6, Ferran Falcó, ha indicat que "la tasca que estava fent la Guàrdia Urbana de Badalona pretén normalitzar una situació d'incivisme reiterat dels usuaris del centre evangelista, els quals ocupen les voreres amb els seus cotxes cada vegada que hi ha un acte en aquest espai, a més de causar diversos problemes de convivència amb el veïnat". Falcó ha afegit que aquest espai genera "múltiples problemes" i que l'Ajuntament "està realitzant les comprovacions pertinents per conèixer la situació legal i administrativa del centre".



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.