Societat

Troben una jove morta a trets al seu domicili al municipi alacantí d'Alfàs

Alfàs

Una jove de 17 anys ha mort a causa de dos trets d'escopeta rebuts al seu dormitori d'un xalet d'Alfàs, en un cas que investiga la Guàrdia Civil sense que fins al moment s'hagin produït detencions.

Pel que sembla, els trets van ser efectuats amb l'escopeta del pare, que la guardava en el mateix domicili. La Guàrdia Civil d'Altea, que va buscar rastres en el xalet fins a les 22.30 hores d'ahir, ha obert una investigació i ja ha pres declaració tant a la família de la jove com al seu entorn més proper, sense que hagi transcendit el possible mòbil del crim.

L'alcalde de l'Alfàs, Vicente Arqués, ha explicat que el succés va ocórrer ahir al matí entre les 9 hores, moment en què la mare va abandonar el domicili, i les 12, quan es va trobar el cadàver estirat al llit del dormitori de la menor.

Segons Arqués, l'homicidi va ser descobert quan la senyora de la neteja, en no poder entrar a l'habitatge, va avisar la mare de la morta. Estranyada, la mare es va dirigir al domicili i va trobar la seva filla tirotejada.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.