Societat

L'home assassinat a trets al mig del carrer era un hoteler

Successos

L'home assassinat aquest matí al mig del carrer a Barcelona és l'hoteler Félix Martínez Touriño, tot i que el tret li ha desfigurat la cara i les tasques per identificar-lo amb total seguretat s'han complicat. Els Mossos d'Esquadra han confirmat a mitja tarda la identitat de la víctima, un cop han pogut contrastar que les seves empremtes encaixaven amb els documents trobats al cadàver. Es tractava del director general de l'empresa que gestiona el Centre Internacional de Convencions de Barcelona i també havia ocupat càrrecs destacats en la cadena hotelera AC, liderada per Antonio Catalán.

Martínez Touriño va ser nomenat director general de la firma GL Events CCIB SL, la societat gestora del Centre de Convencions Internacional de Barcelona (CCIB), l'abril de l'any passat, encara no fa un any.

En accedir al càrrec, va substituir Jesús Álvarez Gallego després de desenvolupar la seva trajectòria professional en el sector hoteler.

El crim s'ha produït aquest matí a Barcelona a la travessera de Gràcia amb el carrer Santaló, a barri de Sant Gervasi.

Segons testimonis presencials citats per l'agència EFE, era un quart de nou del matí, quan un home amb la cara coberta ha disparat un sol tret al cap a la víctima, que anava amb vestit i un maletí de viatge, i després ha fugit corrent carrer Casanova avall.

L'homicida, que portava una jaqueta fosca i la cara tapada, pel que sembla amb gorra i bufanda, ha llençat la pistola en un contenidor de runa i s'ha destapat la cara mentre fugia, a l'altura del carrer Muntaner, segons un testimoni presencial.

En la seva fugida, el presumpte assassí, a qui els testimonis descriuen com un home alt i de complexió forta, ha anat desprenent-se d'altres objectes, a més de l'arma, segons ha explicat Víctor, cambrer d'un bar pròxim al lloc del crim.

Carlos Sanahuja, un paleta que ha vist el cadàver, ha explicat que la víctima és un home de mitjana edat que anava amb un vestit i portava a la mà un portafolis i un maletí de viatge petit.

El crim s'ha produït en un moment en què passaven pel carrer molts vianants, entre els quals una noia d'uns 16 anys que anava al col·legi i que era a pocs metres de la víctima, per la qual cosa es troba en estat de xoc després de presenciar l'homicidi.

Efectius dels Mossos d'Esquadra, la Guàrdia Urbana i els serveis d'emergències han acudit ràpidament al lloc dels fets, després d'haver estat alertats per una trucada d'un veí a la policia local, encara que quan han arribat ja han trobat morta la víctima, que ha quedat estesa enmig del carrer.

Els Mossos d'Esquadra, que han acordonat el lloc del crim, estan investigant les circumstàncies de l'homicidi, i el jutge d'instrucció de guàrdia ha decretat el secret de sumari.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
successos

Un treballador mor en un accident amb un carretó elevador

Mollet del Vallès
medi ambient

Els EUA emeten una alerta d’huracà per a Puerto Rico i les Illes Verges

barcelona
societat

Limitació horària als establiments d’alimentació per reduir l’incivisme

Vilafranca del Penedès
GIRONA

Diversos arbres caiguts a la ciutat a causa del mal temps

GIRONA
societat

L’alcalde de Mataró demana a Illa ajuda per transformar la ciutat

Mataró
LLORET DE MAR

El tram del passeig de Fenals malmès per la garbinada, a punt per reobrir

LLORET DE MAR
Meteorologia

Una tempesta acompanyada de pedra escombra diversos municipis del Segrià

Lleida

Més de 2.300 places per fer exercici físic durant el proper curs

girona
societat

15a edició del Water Park Day a Illa Fantasia

Vilassar de Dalt