Infraestructures

La transformació del Jaume I en pàrquing convencional, en marxa

En la propera reunió del consell d'administració de l'empresa Aparcaments Municipals de Tarragona (AMT) s'hauria de fer oficial el nom de l'empresa encarregada d'elaborar i de redactar el projecte de transformació del pàrquing Jaume I en un equipament convencional, amb rampes, quatre plantes i una capacitat aproximada d'entre 350 i 400 places.

Tot apunta que serà l'empresa tarragonina Set Enginyeria, amb seu al carrer Granada, i que, segons ha pogut saber aquest rotatiu és la que ha satisfet més els tècnics de l'AMT. Set Enginyeria, junt amb dues empreses més, van ser les convidades per l'ens municipal d'aparcaments perquè presentessin propostes per convertir l'aparcament de la Part Alta, concebut inicialment per funcionar de manera intel·ligent, en un altre de totalment convencional. La reunió del consell d'administració s'hauria d'haver celebrat durant el mes de setembre, però no es va poder fer i és de preveure que es farà durant l'octubre. Un cop redacti el projecte, també amb l'assessorament de l'AMT, el pas següent serà obrir un concurs per adjudicar l'execució de l'obra. En qualsevol dels casos, el termini d'e-xecució de l'obra serà d'almenys catorze mesos.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.