Societat

Salut i la Creu Roja estudien la possibilitat que els treballadors gestionin l'Hospital Dos de Maig

Els professionals sanitaris presentaran una proposta econòmica i un pla d'empresa per garantir la viabilitat del centre

Les tres parts s'han reunit aquest divendres

La conselleria de Salut i la Creu Roja han acceptat aquest divendres al matí estudiar la possibilitat que els treballadors de l'Hospital Dos de Maig de Barcelona gestionin el centre, i així s'eviti el seu tancament, anunciat aquesta setmana després que Salut i l'entitat humanitària no arribessin a cap acord per la compra-venda de l'hospital.

En un comunicat conjunt, la Generalitat i la Creu Roja han explicat que ara s'estudiarà la proposta econòmica i el pla d'empresa que presentin els professionals sanitaris per garantir la viabilitat del centre.

Els professionals del Consorci Sanitari Integral (CSI) que gestiona aquest hospital, el de la Creu Roja de L'Hospitalet i el Moisès Broggi de Sant Joan Despí, han presentat una proposta per assumir la gestió sanitària del centre “si es donen les condicions adequades”.

Salut ha valorat “molt positivament” la iniciativa dels professionals sanitaris i el sentit de responsabilitat de la Creu Roja. Ara s'està a l'espera que els sindicats del centre coneguin la proposta.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.