Societat

Un cotxe atropella quatre persones a Barcelona

Dos homes i dos nens resulten ferits, un dels quals de gravetat

El vehicle ha pujat a la vorera de la cruïlla del carrer Balmes amb la Ronda General Mitre i ha acabat bolcant

Almenys quatre persones han resultat ferides de diversa gravetat en un atropellament que ha tingut lloc poca abans de les vuit del matí d'aquest divendres al districte de Sarrià-Sant Gervasi de Barcelona.

L'accident s'ha produït a tres quarts de vuit, a la cruïlla del carrer Balmes amb la Ronda General Mitre. Segons ha informat la Guàrdia Urbana a l'ACN, un cotxe ha pujat a la vorera, ha atropellat quatre persones i ha acabat bolcant.

Com a conseqüència del sinistre, dos homes i dos nens han resultat ferits. Un dels dos nois, de 14 anys es troba greu i ha estat traslladat a l'hospital Sant Joan de Déu.

Pel que fa als altres tres ferits, un home de 52 anys i un nen de 13 han estat traslladat a la Clínica Plató, mentre que un altre home, de 42 anys, ha estat atès al lloc dels fets i no ha necessitat ingrés hospitalari.

Quatre dotacions del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), així com efectius de la Guàrdia Urbana, s'han desplaçat al lloc dels fets.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.