Societat

Successos

explosió

Un mort i almenys 15 ferits en l'explosió d'un pis a Premià de Mar

L'avís de la deflagració s'ha rebut a les 08.24 hores al número 194 de la Gran Via de Lluís Companys, cantonada amb carrer d'Elisenda de Montcada

Els Bombers han desallotjat l'immoble i el telèfon 112 ha rebut 27 trucades alertant de la deflagració

Una persona ha mort i almenys 15 més -tres d'elles greus- han resultat ferides aquest diumenge en una explosió en un edifici del carrer Gran Via de Lluís Companys, 194, de Premià de Mar (Maresme). Segons han informat els Bombers de la Generalitat, la deflagració ha causat destrosses importants.

Les dades provisionals del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) indiquen que s'ha activat 8 ambulàncies i l'helicòpter medicalitzat, 2 dels ferits són de caràcter greu, 1 menys greu i els 12 restants lleus. Algunes d'aquestes persones ferides de caràcter lleu no han estat derivades a centres hospitalaris sinó que se'ls ha donat l'alta in situ.

L'avís de la deflagració s'ha rebut a les 08.24 hores al número 194 de la Gran Via de Lluís Companys, cantonada amb carrer d'Elisenda de Montcada. Es tracta d'un edifici de set plantes i l'explosió -d'origen desconegut encara- ha afectat un habitatge del segon pis i també parcialment un altre habitatge contigu. L'estructura del segon pis ha quedat també afectada.

Un total de 16 dotacions dels Bombers de la Generalitat treballen a la zona i han desallotjat preventivament tot l'immoble. Tècnics de Gas Natural s'han desplaçat al lloc dels fets per mirar d'investigar la deflagració. També s'han desplaçat fins el lloc 11 patrulles dels Mossos d'Esquadra i efectius de la Policia Local, entre d'altres. El telèfon d'emergències 112 ha rebut un total de 27 trucades de veïns alertant de l'explosió. Protecció Civil ha activat l'alerta del Procicat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia