Plats tradicionals a preus econòmics

Paral·lelament a la fira, durant el cap de setmana es va donar el tret de sortida a les Jornades Gastronòmiques de la Sénia, en les quals els cinc restaurants que hi participen ofereixen menús a preus econòmics. Els restaurants ofereixen els plats més tradicionals del territori, com ara l'abadejo amb salsa, l'arròs al forn o les coquetes de sagí, amb menús que van entre els 15 i els 30 euros per persona. «Esperem que aquestes jornades funcionin», comentava ahir Anna Miguel, membre de l'organització. De moment, durant la fira celebrada el cap de setmana ja hi va haver força gent que s'hi va interessar, «i es veia molt de moviment pel poble», va assegurar Miguel. L'objectiu d'aquesta activitat és promocionar i donar a conèixer un turisme gastronòmic de qualitat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
URBANISME

La Paeria impulsa la construcció de 17 nous habitatges al Centre Històric

lLEIDA
serveis

El nou pavelló de les Glòries incorporarà una coberta verda

bARCELONA
infraestructures

El traspàs de la línia R1 de Rodalies farà els primers passos el gener del 2025

barcelona
TREBALL

Denuncien la sobrecàrrega de feina de les infermeres a la costa tarragonina

L’Ametlla de Mar
SOCIETAT

Barcelona acull del 10 al 18 d’agost la quinzena edició del Circuit Festival

Barcelona
MEDI AMBIENT

Buiden de peixos el pantà d’Ulldecona per evitar una mortalitat massiva

La Pobla de Benifassà
INFRAESTRUCTURES

Acciona pagarà finalment els afectats per les esquerdes del túnel del Coll de Lilla

Montblanc

L’Ajuntament reobre l’espai d’esbarjo per a gossos de la Devesa

girona
societat

165 municipis comptaran amb oficines bancàries mòbils al setembre

girona