Societat

Efecte Tibidabo en un parc d'atraccions del Regne Unit

Tanquen el Pèndol de Brighton i un equip d'inspectors independents revisen a fons la instal·lació després de l'accident de Barcelona

L'accident del Pèndol del Tibidabo ha obligat a revisar la seguretat d'una atracció idèntica que hi ha al parc de Brighton Pier, al Regne Unit.

El Pèndol britànic, conegut com a Super Booster, està tancat de forma cautelar perquè tècnics especialistes estan revisant-ne la seguretat. L'atracció s'ha clausurat temporalment aquest dijous després de l'accident del Tibidabo de Barcelona en què va morir una adolescent de 15 anys i tres més van resultar ferits.

Inspectors aliens al personal del parc practiquen una revisió a fons de l'estructura i la mecànica de l'atracció, en especial dels ginys que podrien haver fallat a Barcelona.

L'atracció del Pèndol de Brighton no ha funcionat durant el dia d'avui i té un cartell que indica que està tancada per ”revisions rutinàries”. Durant la setmana, ha estat en marxa, però s'ha decidit inspeccionar-la aquest dijous quan s'ha rebut la informació de l'accident de Barcelona.

El Super Booster, com el Pèndol del Tibidabo de Barcelona, és una atracció de la companyia italiana Fabbri Group. El parc de Brighton Pier la va instal·lar el maig de l'any 2006.

El tràgic sinistre ha tingut poca repercussió al Regne Unit. Entre els visitants del parc i els joves que pujaven a les atraccions aquest dijous, cap tenia coneixement de l'accident del Tibidabo de Barcelona.

Segons han assegurat fonts oficials del parc, l'atracció del Pèndol es reobrirà aquest divendres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia