Societat

Mor la propiètaria de la cafeteria esotèrica

Va ser una companya de treball de la dona qui va trobar el cos de la ferida estirat a terra del local

La propietària de la cafeteria esotèrica ha mort com a conseqüència de les ferides després de rebre ahir dimecres 9 de maig un tret al cap.

Els metges de l'Hospital Clínic de Barcelona han decidit operar aquest matí a la propietària de la cafeteria esotèrica de Barcelona que ahir dimecres va rebre un tret al cap, i que segueix amb un pronòstic “molt greu”. Fonts de l'Hospital Clínic han assegurat que la dona es troba en mort cerebral.

Fonts de l'Hospital Clínic han informat avui a EFE que els metges han optat per operar a la dona per intentar salvar la seva vida, si bé la intervenció és "complicada". Previsiblement, la intervenció durarà diverses hores i el pronòstic continua sent "molt greu".

La dona, d'uns trenta anys i nacionalitat brasilera, va ser ferida ahir al matí al cap d'un tret en la seva cafeteria esotèrica, situada al carrer Sepúlveda de Barcelona, poc després d'obrir l'establiment, en circumstàncies no aclarides fins ara i que els Mossos d'Esquadra investiguen.

Va ser una companya de treball de la dona qui, després de tornar de comprar en un forn pròxim, va trobar el cos de la ferida estirat a terra del local i enmig d'un gran bassal de sang.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.